Oktoberfest event

Een Oktoberfest is steeds meer in opmars, echter is een Oktoberfest zelfs nu ook ondenkbaar in Nederland. Je moet het eigenlijk zo zien, dat het een ander woord is voor apres-skiën met een Oostenrijkstintje in Nederland. Op welke plek je dit wilt vieren is om het even, overal kan dit feestje georganiseerd worden.

Oktoberfest viering: In het najaar, terwijl de herfstbladeren dansen, brengen wij de levendige sfeer van het Oktoberfest naar je toe. Van traditionele lederhosen tot authentieke Duitse lekkernijen, het wordt een feest voor de zintuigen!

Après-Ski Ambiance: Het is niet nodig om naar de bergen te trekken voor die unieke après-ski sfeer. Laat je medewerkers en gasten genieten van de gezelligheid en het plezier van een après-ski party, recht in je eigen locatie.

WinterTime Events heeft veel ingangen qua locaties, styling, klederdracht en DJ’s. Aan WinterTime Events kun je zonder zorgen de organisatie van jullie Oktoberfest uit handen geven. Uiteraard denken we ook graag mee en kan alles op maat geregeld worden.

Hebben we jullie enthousiast gemaakt, stuur dan een mail via het contactformulier.

Oktoberfest Organiseren