Project inzet

Project inzet

WinterTime Events: Dromen Werkelijkheid Laten Worden en/of Ontzorgen!

Een fonkelend idee voor een evenement zweeft in jullie gedachten, wachtend op het juiste moment om tot leven te komen. Maar we begrijpen het: tussen krappe deadlines, vergaderingen en werkverplichtingen is het een uitdaging om dit idee volledig tot bloei te laten komen. Daarbij is het een gigantische opgave om deze verantwoordelijkheid op de schouders van een teamlid te leggen.

Hier ligt de magie van WinterTime Events.

Persoonlijke Benadering: Wij nemen niet alleen de taak van jullie over, maar we duiken diep in jullie visie en dromen. Wij willen precies begrijpen wat jullie voor ogen hebben. Elk detail, elke nuance wordt zorgvuldig overwogen.

Expertise in Evenementen: Met jarenlange ervaring in het veld heeft WinerTime Events een scherp oog voor wat werkt. Wij weten hoe we een idee kunnen transformeren tot een levendige, gedenkwaardige ervaring voor alle deelnemers.

Uitgebreid Netwerk: Dankzij onze hechte banden met top-leveranciers kunnen we exclusieve deals en unieke ervaringen garanderen. Van locaties tot catering, van entertainment tot decor – wij hebben connecties die het verschil maken.

Transparantie in Kosten: Wij geloven in volledige openheid. Daarom bieden wij onze ongeëvenaarde diensten aan voor een uurtarief van slechts 100 euro excl. btw.

Gemakkelijke Communicatie: Ons doel is om jullie zo min mogelijk te belasten. Zodra jullie wensen bij ons bekend zijn, nemen wij de teugels in handen, met regelmatige updates om jullie op de hoogte te houden.

Kortom, als je op zoek bent naar een partner die even gepassioneerd is over jouw evenement als jijzelf, dan is WinterTime Events de keuze voor jou. Wacht niet langer! Ga naar het contactformulier en ontdek hoe wij jouw droomevenement kunnen realiseren.

Geef uw planningsactiviteiten uit handen en laat dit over aan WinterTime Events!

Het kan ook interessant zijn om WinterTime Events kort op de werkvloer te hebben, hebben jullie handjes te kort in de organisatie en/of juist niet de gewenste capaciteit, ook hiervoor is WinterTime Events inzetbaar.

Hier staat WinterTime Events voor: 

 1. Ongeëvenaard kwaliteit
 2. Jouw Visie, Onze Realisatie!
 3. Wij staan altijd voor je klaar!
 4. Op Maat en Autenthiek

Voor wie is Project Inzetbaar? Dit kan natuurlijk voor allerlei bedrijven zijn:

 • van een MKB-bedrijf tot aan een grote organisatie;
 • een evenementenorganisatie;
 • een trouwlocatie;
 • tot aan een DJ.

De ondersteuning kan ook heel divers zijn:

 1. van het zoeken naar de geschikte leveranciers;
 2. het maken van planningen;
 3. ontzorgen van collega’s;
 4. of het aanwezig zijn als eventplanner;
 5. tot aan het gehele evenement in goede banen leiden.

WinterTime Events is allround inzetbaar, dus pak uw kans en neem contact op!