Mijn verhaal

Mijn verhaal

Mirjam Vermeulen-Fiege

Het gezicht achter WinterTime Events

Mijn Verhaal: De Passie Achter WinterTime Events

Mirjam Vermeulen-Fiege is het drijvende kracht achter WinterTime Events en Marry and More. De reis begon in 2017 met Marry and More, waar het mijn droom was om idyllische bruiloften in de Oostenrijkse bergen te realiseren. Met vele gelukkige bruidsparen en jaren van ervaring later, was het tijd om ook bedrijven kennis te laten maken met de betovering van de bergen en hen te ondersteunen in hun evenementenplanning.

Samen met mijn man en twee energieke jongens, nu 13 en 9 jaar oud, blijft Mirjam’s liefde voor de bergen groeien. Ze brengt niet alleen seizoenen door in deze majestueuze omgeving, maar deelt deze ervaring ook enthousiast met anderen. Haar hart klopt sneller bij het zien van bergen. Voel jij diezelfde liefde?

Met WinterTime Events hebben we een reeks zorgvuldig samengestelde pakketten gecreëerd om bedrijven te helpen bij hun evenementen. WinterTime Events is gericht op de Wintertijd evenementen. Of je nu op zoek bent naar de expertise van een ervaren Eventplanner of ondersteuning nodig hebt wegens onderbezetting of werkdruk, WinterTime Events staat voor je klaar. Wens je een onvergetelijk event in het najaar, denkend aan een kerst-/nieuwjaarsborrel, wintersportuitje of een Oktoberfest, voor je team of bedrijf. Of zoek je een mooie ‘hutje op de hei voor het management’ locatie neem dan nu contact op via het contactformulier!

WinterTime Events

Enthousiaste recensies

Benieuwd naar ervaringen van anderen met WinterTimeEvents? Lees de enthousiaste recensies van klanten die hun droomevenement met ons hebben waargemaakt. Laat je inspireren en ontdek waarom Wintertime Events de perfecte partner is voor jullie speciale gelegenheid.