Pakketten

Pakketten

Kies uit onze zorgvuldig samengestelde thema's en maak van jouw evenement een onvergetelijk moment.

Onze Winterse event Pakketten: Jouw Onvergetelijke Ervaring

Pakketten
Ieder bedrijf organiseert jaarlijks wel een event rondom de kerstdagen voor al haar medewerkers en/of per afdeling. Dit kan variëren van een kerstborrel, kerstmarkt tot aan een kerstdiner. Ontzorg uw medewerkers en besteed deze organisatie uit aan een professional. Heeft u nog al ideeën hoe dit vorm te geven, laat WinterTime Events met u meedenken.
Pakketten
Een Oktoberfest is steeds meer in opmars, echter is een Oktoberfest zelfs nu ook ondenkbaar in Nederland. WinterTime Events heeft veel ingangen qua locaties, styling, klederdracht en DJ's. Aan WinterTime Events kun je zonder zorgen de organisatie van jullie Oktoberfest uit handen geven. Uiteraard denken we ook graag mee en kan alles op maat geregeld worden.
Pakketten
Breng je Management oftewel Zakelijke bijeenkomsten naar nieuw level met ons Management Event pakket, genoemd nieuw hutje op de hei ervaring! Vergader in een rustieke berghut met alle moderne gemakken, midden in de Oostenrijkse of Zwitserse bergen. Dit pakket combineert zakelijke efficiëntie met ontspannen luxe, voor een unieke en productieve ervaring.
Pakketten
Vier de seizoenen in ongeëvenaarde stijl met het Feestelijk Event pakket van WinterTime Events. Van bruisende Oktoberfesten tot sfeervolle nieuwjaarsborrels, dit pakket zorgt voor een feestelijke touch bij elke gelegenheid. Met sfeervolle thema's die de essentie van elk seizoen vangen, wordt elk evenement een gedenkwaardige viering. Ontdek de magie van de feestdagen met WinterTime Events.
Pakketten
Ervaar de warme gastvrijheid en rijke tradities van Oostenrijk met ons Oostenrijks Event pakket. Van traditionele muziek tot alpine delicatessen, we brengen de essentie van Oostenrijk naar je evenement. Ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een vleugje Oostenrijkse cultuur en gezelligheid.
Pakketten
Dompel je onder in de verfijnde charme van Zwitserland met WinterTime Events. Van besneeuwde bergtoppen tot luxueuze zalen, dit pakket biedt een authentiek Zwitsers evenement, compleet met culinaire hoogstandjes en een schilderachtig landschap. Perfect voor diegenen die stijl met traditie willen combineren.
Pakketten
Geef uw planningsactiviteiten uit handen! Het kan ook interessant zijn om WinterTime Events kort op de werkvloer te hebben, hebben jullie handjes te kort in de organisatie en/of juist niet de gewenste capaciteit, ook hiervoor is WinterTime Events inzetbaar.
Pakketten
Naast WinterTime Events is Marry and More ook een onderdeel van haar dienstverlening. Trouwen in Nederland | Oostenrijk | Zwitserland behoort tot haar using Sellingpoint. Voor meer informatie ga dan naar www.marryandmore.nl